Nettstedet www.astro.com ble opprettet i 1996 og har blitt en av de mest suksessfulle astrologi sidene i verden. Det er 6 millioner besøkende på nettstedet hver måned. Astrolog og psykolog Liz Greene var en av arkitektene bak utviklingen av en metode for å lage datahoroskop som virkelig gav gode personlighetsanalyser. Vil du vite mer om viktige trekk i personligheten til barnet ditt, talenter, interesser og emosjonelle behov, kan et barnehoroskop anbefales.

 

Astrologi

Astrologi er et symbolspråk med utrolig mange bruksområder. 🙂Et eksempel, er astro-psykologi, hvor personligheten og utviklingsmuligheter står i fokus. Et annet  spennende område er synastri, hvor en sammenligner fødselshoroskoper og tolker parforhold. Men astrologi kan også brukes til bedriftsrådgivning, til å forstå kjæledyr eller som interiørguide. Stjernetegnene viser grunntonen i  personligheten og gir et godt utgangspunkt for å forstå hvilke interiør og stiler som harmonerer best.

 

Er du  nysgjerrig på hvor du har planetene dine og  hvilket stjernetegn du er født i , kan du bruke www.astro.com . Det er en gratis horoskoptjeneste hvor du kan få tegnet opp ditt unike fødselshoroskop. Er du født på datoene 19,20, 21, 22, 23 eller 24, er det lurt å sjekke hvilket stjernetegn du er. Det  kan variere litt fra år til år når solen forlater ett tegn og går inn i et annet. 

 

Å få stilt og tolket sitt eget horoskop, er en god måte å bli bedre kjent med seg selv på. Men det er viktig å finne astrologer som har erfaring og kunnskap om dette store emnet. Norsk Astrologisk Forening har en informativ hjemmeside om hva astrologen gjør i en konsultasjon.